Restorativ Yoga

Restorativ Yoga er en blid kommen rest-yoga-2
ind i stillinger, hvor din krop understøtttes
med pøller, puder,tæpper, yogaremme mm. Ekstra tyngde kan fås med sandsække eller vægtmanchetter.

Her ligger du i ca. 15 minutter og giver totalt efter i hele dit system – ikke spænde en eneste muskel. Herved får nervesystemet ro og sindet bliver stille. En mangelvare i dagens hektiske samfund, hvor mange konstant er i alarmberedskab!! For at stilne sindet er det godt at fokusere på åndedrættet, så jeg guider dig i dette i stillingerne. Måske dufter du også lidt æterisk olie, høre en syngeskål eller andre lyde, får masseret fødder, hænder, ansigt, lidt blide tryk og strøg, mens du ligger her og overgiver dig helt og virkeligt mærker dig selv.

Medbring /underlag/måtte og hav behageligt tøj på – gerne trøje og sokker, da du ligger stille.