SBF® (soul body fusion) – genforening af sjæl og krop giver øget velvære, overskud og glæde til at håndtere livet. Pris for 3 behandlinger i løbet af 4 uger 1900,00 kr.

sjælsfotoFå forenet krop og sjæl, så energien bliver optimal, du finder hvile i dig selv og oplever nærvær, velvære og tryghed. En simpel metode der udføres med nærvær og kærlighed, med en klar intention og accept af, hvad der sker. Det eneste du skal gøre er at observere, hvad der sker i kroppen undervejs.

Pris:
1. behandling 700,00 kr., efterfølgende 600,00 kr
Det anbefales at have 1 uge mellem de første behandlinger og 2 uger mellem 2. og 3. behandling

Når vi fødes er sjæl og krop forenet og vi betragter verden med kærlighed, accept og uden at dømme. Men så begynder vi at opleve livet på godt og ondt: vi oplever dårlig stemning, mobning, skilsmisse, fyring, traume, stress, tab, smerte, sygdom, operation……….og når dette sker, lever vi ikke længere i fuld harmoni  - hver gang lukker vi lidt af sjælen ned. Egoet/tankerne overtager nemt styringen og vi mister fornemmelsen af kroppen og dens harmoni med sjælen. Bliver mere trætte og mangler det gode flow med overskud og velvære. Men dette kan der rettes op på!!!