Stenslot – afspænding af krop og sind med varme sten. Du ligger med varme sten alle mulige steder i ca 40 minutter. Pris: 700,00 kr. ved 2 personer samtidig 1200,00 kr.

Lastone 003

Dybde afspænding med varme sten. Du ligger på ryggen med varme sten langs rygmusklerne, varme sten på forsiden af kroppen, mellem tæerne,i hænderne,under knæhaserne….
ja der er varme sten overalt, hvor de kan ligge. Du bliver pakket godt ind i tæppe og ligger og modtager varme og energien fra de varme sten i 30 – 40 min. hvilket giver en dyb afspænding af krop og sind, så du slet ikke har lyst til at vågne op igen.

De varme sten:
Basaltsten er oprindeligt vulkansk lava, der bl.a. består af feltspat, kisel, jern og magnesium. Basaltstene er fra områder, hvor lavaen er gledet ned af bjerget i vindretningen. Herved afkøledes stenmassen langsomt og mineralsammen-sætningen ændredes i takt med at massens mineraler krystalliseredes til høj tæthed. Senere blev massen brudt i mindre stykker af vand og damp og vasket ned i et flodleje, hvor de fik deres glatte, kartoffellignende form og størrelse. Disse sten indeholder meget jern og magnesium, dette gør at de kan holde varmen i lang tid og afgive den langsomt.Der er sten passende til nakke, tæer, mave, rygrad m.m. og som nævnt tidligere netop i par, som giver en ensartet massage med begge hænder.Stenene er slebet af vandet i floden, samlet i naturen og derfor helt unik i form, farve og energi.