Akupunktur : afbalancering af ubalancer i krop og sind (stress, fordøjelse, hormoner…) Pris første gang 850,00 kr efterfølgende 700,00 kr.

AkupunkturAfbalancering af kroppens og psykens energi.
Behandlingerne bygger på Østens mange tusinde år gamle livsanskuelse, der ser mennesket og naturen som en helhed, hvor alle elementer hænger sammen og påvirker hinanden, både fysiske og psykiske elementer / tilstande.

Her tilbydes flg typer akupunktur:

Oscillations akupunktur mod angst og allergi. Meget enkel og effektiv metode hvor du typisk får 2 nåle i hvert øre og en i panden. 2 af nålene fra hvert øre forbindes med en ledning, så der skabes et kredsløb mellem kirtler i hjernen. Beroliger bevidstheden og sjælen, styrker immunforsvaret og påvirker fordøjelses nerven, så livet kort fortalt bliver nemmere at fordøje.

M.Tungs akupunktur: her sættes nålene primært i ekstremiteter og skalp – en virkelig god metode til smertelindring her og nu!!

De 5 fantastiske: 5 nåle i hvert ører til nedregulering af et stresset system.

5 element akupunktur: krops akupunktur til afbalancering af alskens ubalancer.

Menneskets ubalancer, som ofte opstår pga. af en uhensigtsmæssig levemåde ude af trit med vores naturlige behov, kan udvikle sig til akut sygdom og senere hen kroniske lidelser.

Livsenergien (Qi/ Chi) manifesterer sig på kroppen i forskellige punker (aku-punkter) og forbindes af meridianbanerne, hvoraf vi har 12 ”hoved-meridianer” plus et par ekstra. På disse 12 meridianer findes 365 punkter.

Akupunkter og deres regulering:
Disse aku-punkter har forbindelse til vores indre organer og ubalancer viser sig ofte som blokeringer, for meget energi/for lidt energi, for meget varme/kulde eller andre modsætnings forhold, der kan repræsenteres vha. yin/yang.
Energien skal helst flyde frit, da ubalance i ét element påvirker alle de andre og sygdomme/ lidelser/ gener opstår.

Diagnosticering:
Behandlingen handler om at finde det element, hvor ubalancen i sin tid er startet (rodbehandling). Bliver der rettet op her fås en dominoeffekt, så balancen genskabes i de andre elementer – og sygdommen/lidelserne/generne mindskes/fjernes.

Kort sagt: Krop, sind og ånd kommer i balance.

Til at finde hoved-ubalancen bruges bla. Hara-diagnose (blide tryk i kroppens centrum/maven), Iris- og tunge-diagnose, samt Visuel-diagnose sammen med et interview.

Ud fra ovenstående vælges hvilke punkter der skal reguleres og behandlings strategien lægges.
Jeg er altid til stede under hele behandlingen, da det er individuelt hvor megen regulering der skal til.Desuden vil jeg gerne følge din krops reaktion undervejs.