Traumeforløsning med CRT®: hypnoterapeutisk behandling. Pris 700,00 kr/time

crt-symbolOplever du:
- ikke at være god nok,
- at tiltrække de samme dårlige ting,
- vrede, angst, mindre glæde……….
- vandskræk, højdeskræk eller andre fobier
– ramt af uheld/ulykker/kriser…..

- at gemme på ubehagelige oplevelser, dårlige minder….

Så prøv CRT – Cellular Release Therapy:
- en dybdegående behandling der reducerer stressniveauet, forbedrer søvn, humør, det daglige velvære og energi overskud.

Første session:
du medbringer en traumeliste, som forløses efter en åbning af energier og nedtælling til dyb afspænding.

Efterfølgende sessioner:
her befries og slippes enkelte specifikke oplevelser/fobier mm – efter behov.
Tid pr session ca. 2 timer - plus-minus.

Det foregår i dyb afspænding (trance), hvor bevidstheden IKKE er involveret, da du ikke taler under processen, men svarer ved at løfte fingrene – en for JA og en for NEJ. Underbevidstheden kender ikke andre svarmuligheder!! Det er muligt at befri såvel en enkelt traumatisk oplevelse, såsom uheld og ulykker, som større og komplicerede oplevelse/relationer/overordende temaer i livet – som eksempelvis ikke at føle sig god nok, føle sig afvist …… konstant vrede eller angst…… fobier som højdeskræk o.lign.  - ALT kan også forløses. Alt sammen noget der skaber ubalancer og uhensigtsmæssige energibindinger i dine cellerne, hvilket påvirker din livskraft, livsglæde og din livskvalitet – både bindinger, der skabes i dette liv og fra tidligere liv. Alt dette kan forløses og slippes med denne behandling!

En hypnoterapeutisk proces, hvor der arbejdes med underbevidstheden og det ubevidste. Der kan forløses/befries traumatiske oplevelser UDEN, at du behøver at genopleve dem eller kunne huske dem!!!