RO & HVILE – inden ferien – restorativ yoga i kombination med varme sten!!

rest-yoga-5Bliv ferie klar med Restorativ yoga, hvor det handler om at være i det, der er! At stilne sindet og lytte til kroppen. Et frikvarter til egen-omsorg med fokus på DET som lige præcis DU har brug for.

Du guides ind i forskellige stillinger, hvor du støttes af puder, klodser og tæpper. Du ligger længe i hver i stilling, så HELE DIT SYSTEM får chancen for at give slip/give efter – og det tager tid at få nervesystemet til at slappe af. Undervejs guides du til at rette fokus mod bestemte områder , får varme sten på kroppen og kan opleve dufte af rene olier, lyde og blide stræk/berøring.
Medbring underlag, sokker og trøje.

Kl. 18.30 – 20.30:
1. juli og/eller 8. juli

Pris: 380,00 kr. pr. gang  Betaling til mp 45 591 angiv navn og dato!!
Tilmelding SENEST 3. dage før aktuel dato på 28337706 eller info@vitalin.dk
Tilmelding er bindende, men du kan altid sælge din plads til en anden, hvis du bliver forhindret.