Chrom terapi: farvernes frekvenser påvirker kroppen, så intuitivt vælges den briller der er brug til pågældende ubalance.

mde_soft12 briller med hver sin farve, der afbalancerer og påvirker kroppen helt specifikt ved påvirkning af hjernen via synsnerven. Virkningen indtræder hurtigt, så 10 minutters brug har stor effekt. Det kan være smerte der forsvinder eller forværres, en følelse/stemning der dukker op/ ændre sig…..eller noget helt andet.

Foregår på den måde at du fokusere på “et problem” og får skiftevis de forskellige farver på. Ved hver farve mærkes om der sker reaktion i kroppen og brillerne sorteres i 2 bunker. Alle dem med reaktion prøves igen og jeg mærker efter i dit center af kroppen hvordan du påvirkes – samtidig med at du selv fokuserer og mærker reaktion. Efterhånden skulle oplevelsen af “problemet” gerne mindskes.

Farvernes betydning:

Rød: aktiv, energisk, udadvendt, skaber liv og mod.

Orange: succes, sociale aktiviteter, selvtillid

Gul: selvtillid og optimisme, kreativitet, opmærksomhed, succes

Grøn: beroligende, balancerende, reducere stress, fred og harmoni

Blå: orden og ro, beroligende, tillid,

Indigo: intuition og kreativitet, ro og forståelse

Turkis: selvreflektion, skaber ro i sind og følelser, klarhed i kommunikation, kærlighed

Magneta: skaber rolige og venlige følelser, kærlighed og empati,

Pink: afslapning, lindre stress, undertrykker stress